Головна » 2018 » Листопад » 16 » Юна Леді 2018
19:06
Юна Леді 2018

15 листопада відбулось найочікуваніше учнівське свято «Юна Леді – 2018». Актова зала нашої школи на деякий час перетворилася на подіум. У конкурсі змагалися учениці 5-их класів. Учасниць було п’ять.
  До складу журі входили: Понедільник Тетяна Анатолівна-вчитель образотворчого мистецтва, Хавіна Тамара Сергівна – вчитель трудового навчання, Супрунович Іванна Василівна – вчитель фізичної культури та Горова Лідія Володимирівна – вчитель початкових класів ( педагог-організатор зі стажем роботи). Роботи для журі було достатньо. Оцінювалися не традиційне дефіле, а візитка кожної учасниці, конкурс "Книга ухаря", "Умілі ручки", "Юний модельєр" та конкурс для вболівальників "Один за всіх та всі за одного". Кожна з учасниць пройшла нелегкий шлях випробувань, вони підтвердили, що є чарівними і привабливими, причому всі без винятку.
Окрім учасниць танцювальні номери для глядачів підготували й групи підтримки.
  Конкурс завершився врученням нагород і оголошенням титулів. Переможцем конкурсу "Юна Леді – 2018" стала учениця 5-Б класу Пікун Анастасія. Титул " Міс грація" отримала учениця 5-Г класу Бойчук Вероніка, "Міс ніжність – учениця 5-А класу Мовчан Юлія, "Міс талант" – учениця 5-В класу Чавлюк Поліна, "Міс загадка" – учениця 5-А класу Ягодинець Юлія.
   Свято залишило багато позитивних вражень не тільки в учасниць конкурсу, а й у глядачів, які підтримували наших конкурсанток гучними оплесками.

 
   
  

Переглядів: 727 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar