Головна » 2015 » Березень » 30 » Юна господинька-2015
12:21
Юна господинька-2015

 

Нема ніде такої вроди,

Нема дівочої краси.

Вона – неначе чисті води,

Неначе крапельки роси.

          Такими словами розпочалася конкурсно-розважальна програма «Юна господинька-2015», яка проходила 24 березня в актовій залі нашої школи. Присутні на святі мали нагоду ще раз переконатися в тому, що кожна дівчинка – це майбутня господиня, і Мати, і трудівниця, і Берегиня.

          За право стати переможницею змагалися шість учасниць з 5-6 класів. На дівчаток чекали цікаві, хоча і не легкі конкурси: вікторина на тему традицій нашого краю, приготування бутербродів, пародія на зірку вітчизняної чи зарубіжної естради. У конкурсі «Світ моїх захоплень» конкурсантки показали різнобарвні сторони своїх обдарувань – це і спів, і танці, і малювання.

         Судити виступи дівчаток мали почесне право члени учнівського парламенту. Хоча їм довелося і не легко у виборі найкращої учасниці, проте все ж таки одноголосно судді прийшли до висновку, що титул «Юна господинька-2015» повинна носити  учениця 6-В класу Шевчук Катя. Усі конкурсантки отримали подарунки, а також почули вітальні слова від директора школи Сидорук Галини Олексіївни. 

Переглядів: 675 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar