Головна » 2019 » Березень » 5 » Ярмарок
16:24
Ярмарок

       Кожного року в нашій школі проходить «солодкий» ярмарок. Вражень як і ласощів завжди дуже багато! Проводити ярмарки в нашій школі вже стало традицією.
       От і цьогоріч ми влаштували ярмарок солодощів присвячений святу 8 Березня. Участь взяли усі класні колективи, які презентували свої власні солодкі вироби. На свято завітало багато людей – вчителі, батьки, школярі-продавці та школярі-купці, а також просто гості, які зазирнули на смачненьке. Загалом ярмарок тривав весело, яскраво, неймовірно дружно та надзвичайно смачно.

       Кількість та різноманіття смаколиків задовольнило би будь-якого гурмана – торти, пироги, тістечка, печиво, пряники найрізноманітніших видів та форм, рогалики, млинці, вафлі, желе – чого тільки не було!
         Домашню випічку охоче розкуповували як маленькі школярики, так і працівники закладу. Діти куштували смачну випічку та із задоволенням розглядали вироби один одного, ділилися враженнями і рецептами, а вчителі втішилися гарним настроєм своїх учнів.

       Найактивнішими учасниками ярмарку були учні 9-Б класу, які зібрали 1225 гривень, 6-Б – 1081 гривень, 6-В – 985 гривень. Особливу подяку висловлюємо учням 5-Б, 6-А та 7-Б класу які розкрили тематику ярмарку до 8-го Березня.  Усі старанно готувались, випікали самостійно або із батьками щось корисне та вишукане, одним словом особливе. Тому й захід видався цікавим та різноманітним, багатим на маленькі кулінарні шедеври. Усі вдосталь наїлись солодкого, що забезпечило чудовий настрій на весь день.
       
Організатори, адміністрація школи, педагогічний та учнівський колективи закладу вдячні за допомогу у проведенні ярмарку батькам, дідусям і бабусям школярів.

Переглядів: 544 | Додав: lieramelniklera | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar