Головна » 2014 » Листопад » 21 » IT Fest в Ковелі
09:19
IT Fest в Ковелі

Вперше в м.Ковель 19 листопада 2014р. в культурно-просвітницькому центрі відбувся Фестиваль комп'ютерних технологій - IT Fest . Його проводила Волинська філія Комп'ютерної Академії ШАГ за підтримки Управління освіти виконкому Ковельської міської ради з метою підтримки талановитої молоді та розвитку інноваційної активності у старшокласників регіону. 

Методист  управління освіти Щур І.Р.:

« Ми з радістю підтримали ідею проведення в нашому місті IT Fest. Для навчально-виховного процесу педагогам і учням необхідні технології, що здатні підтримувати високий рівень викладання і навчання, сучасні стандарти освіти . Саме комп’ютерні технології є основою в засобах формування творчої, інтелектуально розвинутої, комунікативної, полікультурної особистості»

 

В рамках Аукціону технічних ідей старшокласники Ковеля демонстрували свої вміння знаходити ідеї для вирішення різних проблем сучасності з використанням комп''ютерніх технологій.

Оцінювали і купували  ідеї за спеціальну валюту "таланти"  фахове журі, в склад якого, окрім організаторів, ввійшли представники спонсорів заходу - ТЗоВ «Форвард», магазинів «Світ комп’ютерів» та «ПК парк», . Переможці та активні учасники отримали купу призів від спонсорів IT Fest і партнерів заходу - кафе «Казка», фірми «Ласощі» та Інтернет-кафе «Арена».

Команда , до складу якої входили учні нашої школи, стала переможцем аукціону, отримавши найбільше "талантів", і виборола головний командний приз - величезний торт. Переможцем у номінації "Генератор ідей" став учень нашої школи Філіпчук Олександр, зібравши найбільше талантів.

Переглядів: 559 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar