Головна » 2013 » Квітень » 30 » Дні науки
15:46
Дні науки

 З 23 по 25 квітня 2013 року в НВК «ЗОШ №11-ліцей» м.Ковеля проходили Дні науки в рамках VII Всеукраїнського фестивалю науки.

Заходи розпочалися науково-практичною конференцією «Крок у науку», у якій взяли участь педагоги та учні 9-11-х класів. Зі вступним словом до учасників зборів звернулася заступник директора з навчально-виховної роботи Гусак Руслана Анатоліївна, яка проаналізувала роботу шкільного наукового товариства учнів «Пошук» за останні 5 років та окреслила плани на майбутнє. Доволі змістовним був виступ керівника наукової секції хімії Семенюк Галина Петрівни. Вона покроково показала увесь хід підготовки, написання та захисту учнівського наукового дослідження. Досвідом роботи у науковому осередку поділилася голова НТУ «Пошук», учениця 11-Б класу Фугіль Тетяна. Випускниця відмітила той факт, що науково-дослідна робота окрім отриманих додаткових знань допомогла їй повірити у власні сили, додала впевненості.


На високому рівні пройшла у навчальному закладі інтелектуальна гра «Найрозумніший», підготовлена учнями 10-А класу, їх наставником, вчителем української мови і літератури Рубчук Тетяною Миколаївною та педагогом-організатором Філіпчук Оксаною Миколаївною. Титул найрозумнішого на паралелі початкових класів виборов учень 2-Б класу Гордун Дмитро, на паралелях 5-6 класів – учень 6-Б класу Касянюк Владислав, на паралелях 7-8 класів – учениця 8-Б класу Нам’ясенко Анна. Директор НВК Сидорук Галина Олексіївна подякувала учасникам гри та вручила переможцям символ мудрості – статуетку сови.

                         

                                        

        У четвер в кімнаті самоврядування відбулося засідання «круглого столу» з питання «Обдарована дитина в сім’ї: радості та проблеми» за участю батьків обдарованих дітей, адміністрації навчального закладу, керівника творчої групи «Реалізація пошуку нових обдарувань» Рубчук Тетяни Миколаївни та практичного психолога Шеремети Валентини Миколаївни.
Переглядів: 614 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar