Головна » 2020 » Жовтень » 13 » День захисника України
21:50
День захисника України

Згідно з указом Президента України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежної і територіальної цілісності України, військових традицій і звичаїв українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціатив громадськості День захисника відзначається в Україні з 2014 року.

Отож, сьогодні, 13 жовтня, напередодні великого свята, яке увібрало в себе багаті та славні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії у нашому Ліцеї відбулася урочиста лінійка.
На заході згадали всіх тих, хто заплатив власним життям за збереження цілісності і незалежності нашої землі. Серед них - випускник ліцею Абрамчук Олександр, який загинув 14 липня 2014 р. під час переміщення в колоні поблизу с. Черемшине Луганської області.
Учні 7-11 класів поклали квіти до меморіальної дошки нашого земляка та запалили свічки пам'яті.

Шановні захисники! У цей нелегкий для України час - знайте, що серця мільйонів українців б'ються в унісон з вашими серцями. Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов'ю та підтримкою близьких і рідних. Ми щиро бажаємо вам бути захисниками в мирній країні!



Переглядів: 198 | Додав: makhnyukangelina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar