Головна » 2018 » Жовтень » 8 » День вчителя
09:10
День вчителя

Кожної першої неділі жовтня у більшості країн світу святкують День працівника освіти, вітаючи людей, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу в світ науки своїм учням. Свято вчителів є особливим і у наші школі. Заздалегідь учні готують привітання, багатокольорові , веселкові плакати, прикрашають школу. У п’ятницю, 5 жовтня і наша школа святкувала День працівника освіти, гаслом якого стали слова «Учителю, тобі вклоняюся доземно!». День у школі розпочавсь з привітання вчителів: звучала гарна музика, привітання вчителів прекрасними віршами.
     Приємною нотою в цей день також став концерт на якому діти подарували вчителям свої найкращі виступи. Головними учасниками дійства став виступ ансамблю духової музики «BRASS-BAND» під крівництвом Марцинковського Василя Павловича.
     Загалом, концерт пройшов в теплій і дружній атмосфері та подарував всім присутнім гарний настрій та заряд енергії на цілий день!
     Адміністрація школи та вчителі висловлюють подяку учням та ансамблю духової музики за привітання та належну увагу.
     Дорогі колеги! Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовіданність, добро і щедрість душі. Щиросердно бажаємо Вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги! З Днем Вчителя!
 
  
   
   
 
  
  
  

Переглядів: 775 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar