Головна » 2019 » Вересень » 28 » День Туризму 2019
12:11
День Туризму 2019

     З метою пропаганди туризму упродовж 30 років у світі відзначається День туризму. Відзначення цього свята стало доброю традицією і для нашої школи. Осінній день 27 вересня у ліцеї № 11 був надзвичайно гамірним , не зважаючи навіть на примхи  погоди , адже напередодні , вона випробовувала нас дощами та прохолодою . Проте справжнім туристам не звикати до таких дрібниць , і свято відбулося. Як завжди , на початку , була проведена лінійка , на якій директор привітала усіх зі святом і побажала усім перемоги та приємного відпочинку у лісі. Потім дружно , у супроводі 11-х класів , школярі пішли на спортивно – туристичні етапи у лісосмугу.
   Учні 5 – 6 класів брали участь у спортивній естафеті , долаючи лабіринти , купини та переправи. 1 місце здобули учні 6А класу, 2 місце – 6Г клас, 3 місце – 5 Б та 6В класи.
  7- 8 класи змагалися у конкурсі «Справжні туристи» , визначаючи топографічні знаки , вправно складали рюкзак , вибираючи безпечні та необхідні речі у поході , визначали наосліп круп і називали чимало страв , які можна з них приготувати. Дуже весело та цікаво пройшов конкурс «Крокодил». Перемогу вибороли учні 8А класу , 2 місце – 7Б, 8Г класи, а 3 місце – 8В клас.
   Старшокласники , учні 9 – 10 класів удосконалювали навики розпалювання різних видів вогнищ , змагалися у грі «Світ навиворіт». Найбільшу кількість балів отримали учні 10 класів , 2 місце посіли учні 9В класу , 3 місце – 9Г клас.
    Напевно , найкращим , найцікавішим та найсмачнішим став конкурс на приготування гарячої страви на природі. Нелегко було суддівській команді визначити найкращу страву , адже враховувалися і смак її , і подача , і захист. Усі учні , їхні класні керівники і навіть батьки добре постаралися. Страви були дуже смачні , адже готувалися на природі з димом та любов′ю . Асортимент був широкий , готували рибну юшку , шашлики ,смажили картоплю , сосиски , ковбаси , варили кашу та запікали рибу. І найприємніше , що всі були задоволені , щасливі вогники сяяли на кожному обличчі.
     День туризму – це свято ,яке об′єднує , зближує , згуртовує усіх: дітей і дорослих. Дякуємо організаторам і учасникам свята за чудово проведений час у колі друзів , за позитивні емоції , цікаві фото, за можливість відпочити на природі.

 

Переглядів: 412 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar