Головна » 2016 » Вересень » 22 » День Миру
15:03
День Миру

   

      Кожне свято чи захід останнім часом не проводиться без найменшої згадки про війну. Безперечно, у такий нелегкий час оминати цю тему не варто, адже ми маємо безпосереднє відношення до нашої землі, тому повинні пам’ятати, що вона переживала, і знати, що переживає в даний момент, проте інколи хочеться сказати: «Стоп!». Відпочити від невтішних новин, не чути сумних історій, не витирати крадькома очі від сліз скорботи і не йти додому з тягарем неспокійних думок.

   Ось таким промінчиком серед мороку для нас став День Миру. Незважаючи на похмурий пейзаж за вікном, відбулась загальношкільна акція «Діти України хочуть миру!» Старшокласники урочисто відзначили цей день, подарувавши молодшим школярам емблеми голубів і пояснивши символіку цієї птахи.


   Силами учнів п’ятих класів нашої школи було організовано флешмоб під гаслом «Діти України – за мир у всій країні!», який подарував усім неймовірні враження.

   Варто було лише зайти до вестибюлю навчального закладу, як погляд відразу вихоплював серед звичного інтер’єру неймовірно гарне зображення нашої Батьківщини, складене з регіонів.

   Напередодні 8-11тим класам було доручено оформити по дві області. Учні вклали в роботу всю свою старанність, клопітливість та креатив задля того, щоб об’єднати барвисту Україну під гаслом миру, щиро бажаючи їй злагоди та спокою.

   З роками відзначення Дня Миру набуває для нас, українців, іншого значення, більш глибокого й філософського. Якщо раніше для когось це було чергове міжнародне свято, то тепер це справжній символ надії й віри у краще майбутнє. 

 

Переглядів: 497 | Додав: gorovalidia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar