Головна » 2019 » Лютий » 17 » Афганістан болить в моїй душі
08:40
Афганістан болить в моїй душі

     13 лютого в нашій школі відзначили День пам’яті воїнів – афганців. Цей захід, на якому були присутні школярі різного віку та вчителі. Підготували учні дев'ятих класів та їхні керівники: Рубчук Т.М., Горькава Н.О. та Козел Ю.П. Організатори дійства провели екскурс в не таку вже й далеку історію й ознайомили з передумовами афганської війни. Дорогою ціною розплачувалися за все наші юнаки - життям. Солдати гинули. І кожна смерть була страшною, бо безжально уривала життя у вісімнадцять, коли небо таке високе, коли промені такі сонячні, коли почуття такі ніжні й життя тільки починається…
         Ведучі Ярош Ярослава та Валерко Владислав розповіли присутнім про афганців – земляків, які назавжди пішли з життя під час боїв, та вшанували всіх загиблих хвилиною мовчання. Гість заходу - Вольський Михайло Анатолійович, полковник у відставці, який був учасником бойових дій у Афганістані 1980–1982 роках, поділився своїми почуттями та спогадами про ті болісні часи, також він виконав 3 пісні, які дуже вразили усіх присутніх. Поезія, що лунала в залі, з уст Невірко Марії, Гопкало Анастасії, Клявзуник Людмили, Книша Дмитра та Ярош Ярослави, розчулила кожного та вразила до глибини душі. Чутливо виконали пісні Назарук Єлизавета, Ткачук Каріна, Думич Юрій. Особливо запам'яталася афганцю пісня "Чорний тюльпан" у виконанні Морозова Романа та Нікітюк Тетяни.           
      Давайте ж і надалі будемо пам’ятати ветеранів, виявлятимемо розуміння до тих, хто пройшов через війну і для кого вона триває й досі. У спогадах, снах, думках… Вони на це заслуговують!

Ярош Ярослава ( учениця 9-Б класу)


        

Переглядів: 417 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar