Головна » 2015 » Березень » 6 » 26 лютого - міський семінар вчителів української мови та літератури
08:59
26 лютого - міський семінар вчителів української мови та літератури

26 лютого школа гостинно відкрила двері учасникам міського семінару  вчителів української мови та літератури. Поважне товариство зібралося за круглим столом, щоб обговорити питання "Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках української словесності" та поділитись досвідом роботи.

         Зустрічали гостей члени МК вчителів української мови та літератури та ЗДНР Вознюк А.А. Перед початком роботи з гостями вчитель Рубчук Т.М. провела емоційний тренінг, під час якого вчителі розповіли про себе та подарували кожному посмішку. Учасники семінару відвідали відкритий урок української мови в 9 класі (Тире у складному безсполучниковому реченні) вчителя Грабовець О.Л. та урок української літератури в 6 класі за твором В.Нестайка "Тореадори з Васюківки" вчителя Федорук О.П.  

         Після того перед присутніми виступила ЗДНР, вчитель української мови та літератури Вознюк А.А., яка подала  методичний коментар щодо впровадження в роботу інноваційних форм та методів навчання та доцільності використання ІКТ на сучасному уроці.

         Голова міського методичного об’єднання вчителів-словесників Барановська Л.Л. запросила всіх до обговорення та підведення підсумків роботи семінару. Господарі подарували гостям кошик із квітами, які "назбирали"  всі разом.

    Голова МК вчителів- українських словесників

Переглядів: 722 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar