Головна » 2022 » Жовтень » 14 » Всі ми- діти козацького роду!
14:04
Всі ми- діти козацького роду!

День захисників і захисниць України — державне свято України, що відзначається 14 жовтня (водночас зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва). Започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом із назвою «День захисника України". 14 липня 2021 року Верховна Рада перейменувала свято на «День захисників і захисниць України»Вже у ХХ столітті козацькі традиції боротьби за незалежність України наслідували вояки армії Української Народної Республіки та Української повстанської армії. І не випадково днем офіційного створення УПА було обрано свято Покрови. Таким чином, цілком логічно, що цього дня давнє героїчне минуле України поєдналося з героїчним теперішнім.

Всі ці свята об'єднує одне - глибока віра в непоборність нашої сили, духу, звитяги, героїзму, жертовності та всеосяжної любові до своєї землі, держави, батьків, дітей, рідних - всіх тих, за чиє щасливе майбутнє ми готові віддати найдорожче, що є у кожної людини - життя.

Учні ліцею №11 м.Ковеля висловлюють щиру подяку нашим захисникам. Учні зняли відео зі словами подяки для наших ЗСУ. Дякуємо за наш спокій, за мир, за честь, за гідність за те, що бережете рідну неньку Україну від ворога!Зі словами подями також відправили смаколи, листи і малюнки. Надіємось, що вони сподобаються нашим захисникам, зігріють душу спогадами про рідний дім. Наближаємо Перемогу разом! Мирного неба на нашій українській землі! Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми - непереможні! Слава Україні!!!

Відео можна переглянути тут

 

Переглядів: 104 | Додав: sonikdmitruk11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar