Головна » 2016 » Червень » 23 » Відпочивайте разом з нами!
12:14
Відпочивайте разом з нами!

   Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних буднів. Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей.

   З 2 по 17 червня на базі нашого навчального закладу функціонував табір з денним перебуванням «Живчик», у якому відпочивало 150 дітей. Дітей  було об’єднано у 7 загонів. Роботою загонів керували вихователі, для яких потреби та інтереси дитини понад усе. Виховний процес з дітьми в таборі поєднував відпочинок та спорт. Майже кожного дня з вихованцями табору проводилися конкурси, до яких діти завзято готувалися, проводилися різноманітні  спортивні змагання. Жодна перемога – чи то колективна, чи то особиста – не була залишена без уваги.

   На завершення табірної зміни директор табору організувала для вихованців солодкий стіл. Маємо надію, що діти надовго запам’ятають дні, проведені у стінах рідної школи.

Переглядів: 470 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar