Головна » 2013 » Квітень » 25 » Засідання міського семінару голів методичних комісій початкових класів
14:58
Засідання міського семінару голів методичних комісій початкових класів

Важливими внесками у формуванні нового світогляду, бережливого ставлення до навколишнього середовища є уроки природознавства. На цих уроках діти збагачують свій чуттєвий досвід, формується пізнавальний інтерес, природознавча компетентність. І тому саме для обговорення даного питання у НВК «ЗОШ №11-ліцей» зібралися голови методичних комісій вчителів початкових класів м. Ковеля на засіданні творчої групи.

Ткачук Н. П. (вчитель початкових класів НВК №11) ознайомила присутніх з особливостями викладання природознавства за новими програмами.

З цікавістю слухали учасники засідання про нестандартні підходи до викладання природознавства у 1 класі (вчитель початкових класів НВК №11 Питель М. В.), використання проектних технологій (вч. Ягодинець Н.Ф., ЗОШ №12). Практичний психолог Шеремета В. М. провела з учасниками засідання тренінгові заняття особистісного зростання педагогів, під час якого голови МК творчо та нестандартно шукали шляхи вирішення проблемних ситуацій, захищали власні природоохоронні проекти.

Напрацюваннями з даного питання поділилася заступник з навчально-виховної роботи Вознюк А. А.

Підсумки семінару підвела Павлючик Т. І., методист ММК.




Переглядів: 651 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar