Головна » 2017 » Жовтень » 19 » Вибори президента школи
09:23
Вибори президента школи

   
       03. 10 у нашому закладі відбулися вибори президента школиКандидатами були : Прокопєва Тетяна, Луцкевич Дмитро та Рошук Дарина. У шкільному холі були розміщені плакати з передвиборними програмами кандидатів, які вірили в свою перемогу.

     Тиждень передвиборної агітації завершився голосуванням учнів 8-11 класів.  За підрахунками голосів переможцем стала  Рошук Дарина!    
        Навчається Дарина у 9-Б класі. Протягом кількох років бере активну участь у художній самодіяльності школи. Вона проста дівчина, в якої як і у всіх є хобі. Музика для Дарини – це невід’ємна частина її життя. З дитинства полюбляє співати.
     У новообраного президента  багато планів на майбутнє: відновлення шкільного радіо; створення або відновлення скриньки відгуків та пропозицій; проведення тематичних заходів; фестиваль шкільної творчості; проведення шкільних ярмарок випічки
; проведення концертів та дискотек.
   
«- Я згуртую навколо себе сильну команду і буду працювати на благо школи. Це буде  єдина команда нашої школи. Тому треба об’єднатися і на власному прикладі показати, що світле майбутнє в наших руках. Справа – за професійною командою, що має зацікавленість і волю. Щирість моїх намірів та спроможність їх реалізувати буде підтверджена практичними діями.»
    Ми бажаємо їй успіхів у своїй новій посаді, та будемо очікувати чогось нового в нашій школі.


Переглядів: 620 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar