Головна » 2017 » Березень » 13 » Свято Весни в Будинку людей похилого віку
08:05
Свято Весни в Будинку людей похилого віку

Вітаємо, любі, Вас із ВЕСНОЮ!

Нехай і не є вона дуже рясною,

Але у душі вона майже прийшла

І посмішки щирі вам принесла!

Ці посмішки людям ви віддавайте,

До них частину душі додавайте,

І шарму жіночого трохи вкладайте,

Парфумів краплинами це поливайте,

Весело все у житті ви сприймайте -

І ЩИРІ ВІТАННЯ від нас Ви приймайте!

 

             Подивіться у вікно – лише початок  весни, надворі ще холодно і сніжно… Але прислухайтеся до себе і відчуєте, як бринить у вашому серці маленький дзвіночок. То дзвіночок  надії, яка повертається до нас із весною.

       Коли настає тепло і на вулицях з’являються весняні квіти, ми відзначаємо свято 8 Березня. Це маленьке свято ми приурочуємо весні, надії, любові і нашим дорогим   жінкам.

        У цей чудовий день учні нашої школи з концертною програмою відвідали  бабусь, котрі мешкають в Будинку людей похилого віку. Діти подарували  їм неймовірні хвилинки щастя і незабутні враження. А на завершення урочисто вручили подарунки, зроблені власноруч з любовю і ніжністю.

Переглядів: 837 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1
Можно только диву даваться, как это можно было стирать белье в реке! А ведь были такие времена… Сегодня все изменилось, производители стараются предложить покупателям такую технику, чтобы максимально разгрузить их, минимизировать время на готовку или стирку и позволить им больше времени посвящать семье и себе. Современные стиральные машины это как раз то, что надо! Купите их в интернет-магазине MOYO. Они справляются с любыми объёмами белья, до 4 и более 7 кг, отжимают на скорости до 800 и более 1200 оборотов в минуту, делая вещи практически сухими еще в машине. Они не потребляют большое количество энергии, разделяясь на несколько классов (А самый экономичный), имеют разные размеры, помещаясь в даже самых небольших ванных комнатах и отличаются по цветовому решению. Подберите подходящий по характеристикам и цене вариант и купите его с доставкой во все населенные пункты Украины.
https://www.moyo.ua/bt/kbt/stiralnie-mashiny/
avatar