Головна » 2021 » Квітень » 2 » "Про здоров'я і безпеку дбаємо - щасливе життя маємо"
10:33
"Про здоров'я і безпеку дбаємо - щасливе життя маємо"

Дбати про безпеку дітей, прищеплювати навички здорового способу життя, навчати правильно поводити себе на дорозі та в екстремальних ситуаціях – сьогодні це важливе завдання для педагогів школи. 

З метою популяризації здорового і безпечного способу життя  в ЗЗСО "Ліцей №11 м.Ковеля" було проведено ряд заходів в рамках тематичного періоду "Про здоров'я і безпеку дбаємо - щасливе життя маємо" з 10.03.2021 р. по 31.03.2021 р.

Учні 9 -10 класів виготовляли інформаційні  буклети у рамках декадника боротьби з тютюнопалінням.Практичним психологом було проведено анкетування учнів з метою визначення рівня знань з питань ЗСЖ "Зміцнення і збереження здоров'я ".

Учнями 7- их та 8 -их класів  було оформлено виставку стінівок "Реклама здорового способу життя".Для 5-11 кл. відбувся фотовернісаж "Мої кроки до здоров'я".Діти початкової школи оформили виствку малюнків на тему "Хочемо рости здоровими".

 Тому  для закріплення набутих знання дітей про значення здоров'я, необхідності вести здоровий спосіб життя,  бажання дітей бути здоровими, виховуючи дбайливе ставлення до свого здоров'я, повагу до здоров'я інших людей, сприянню підвищенню інтересу дітей до занять фізичною культурою та спортом на паралелі 7-их класів був проведений квест "Молодь обирає здоров'я". Перемогу здобув 7 Г  клас.

Дані  заходи повинні стати надійним провідником у дитячому, часом небезпечному, але цікавому житті.

Переглядів: 336 | Додав: nataliaklimuk18 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar