Головна » 2016 » Грудень » 9 » Повір у себе
16:28
Повір у себе

2 грудня в актовій  залі НВК «ЗОШ № 11-ліцей» м. Ковеля  в теплій доброзичливій атмосфері пройшов Урок доброти «Повір у себе», присвячений Міжнародному дню людей з обмеженими можливостями, який підготувала зі своїми вихованцями класний керівник 8-В класу Куліковська А. П.

Упродовж заходу   ведучі розповідали про  людей сьогодення та минулого,  інвалідність яких не тільки не завадили їм самореалізуватися,  а й стати видатними. Зворушливим був виступ найменших учасників, які предстали перед присутніми в образах ангелів. Гарна та незвичайна театралізована розповідь про життя людей з особливими потребами вразила учнів та гостей. Присутні мали змогу переглянути цікаві відео сюжети, фотографії, соціальні ролики з даної тематики. Кожне слово   було неймовірно щирим і теплим, навколо панувала легка, приємна атмосфера, а прекрасно продекламовані вірші брали за живе.

На цей урок були запрошені спортсмени–паралімпійці громадської організації «Спарта», а також чемпіон Паралімпійських ігор 2016р. в Ріо-де-Жанейро, футболіст збірної України Віталій Романчук.

Гості заходу  розповіли учням про свою життєву боротьбу за визнання соціальної значущості, успіхи в адаптивному та паралімпійському спорті, в досягненні мети, а також поділилися  планами на майбутнє. Присутні з повагою та розумінням слухали гостей, з цікавістю розпитували про їхнє життя і були вражені надзвичайній силі духу та нестримній волі до перемог і у всіх починаннях.

Переглядів: 715 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar