Головна » 2019 » Березень » 22 » Посвята в ліцеїсти
12:30
Посвята в ліцеїсти

У школі нещодавно було проведене довгождане свято – посвята у ліцеїсти.

Урочиста подія відбулася 19 березня. 10-Б клас на чолі з класним керівником Сухомлін Оксаною Христофорівною підготували програму свята, запросили  вчителів, які цього року викладають у них, та своїх послідовників учнів 9-Б; також прикрасили актову залу фотографіями та кульками. 

Свято проходило динамічно та цікаво: ведучі здійснили для глядачів «екскурс у минуле 10-Б», паралельно відображалися на мультимедійній презентації фото та відеоролики з життя ліцеїстів. Десятикласники урочисто внесли синьо-жовтий прапор, який ще у пятому класі їм подарували бійці АТО як подяку за волонтерську допомогу. Під ним же приймали клятву ліцеїста, попередньо відрекомендувавшись. Директор вручила кожному памятку ліцеїста та почесний значок, привітавши учнів від щирого серця.   

Проте офіційна частина – ще не кінець. Багато учнів класу також отримали смужки із символічними медалями та подяки за участь у різного роду змаганнях: спортивних, мистецьких, предметних олімпіадах та конкурсах.   

10-Б також прийняв привітання від своєї першої вчительки Мартинюк Л.А. та колишніх однокласників, від попередників, учнів 11-Б, та наступників – учнів 9-Б. Окрім того, новоспечених ліцеїстів вітали навіть їх молодші брати й сестрички – у форматі віршованої композиції.    

Гості свята також долучилися до привітань: учитель фізики Дудчик Леонід Степанович виконав чарівну мелодію на саксофоні; учитель зарубіжної літератури Дудчик Надія Максимівна прочитала вірш, що торкнув серце кожного ліцеїста; колишня вчителька малювання Терещук Ірина Павлівна та її донька Терещук Анастасія, випускниця НВК «ЗОШ №11 - ліцей», заспівали зворушливу пісню.  

Батьки теж  не лишилися осторонь. Мама Артема Каваса - пані Наталія - проникливо та зворушливо  виконала пісню для свого сина та всіх присутніх десятикласників.

10-Б також хотів продемонструвати усім присутнім, що звання ліцеїста – це не лише робота з підручниками, правилами та формулами. Учні представили чудовий український народний танок, виконали сучасні пісні – рідною мовою та іноземною. Також увесь клас заспівав власну пісню, своєрідний гімн під гаслом «І все буде добре». Після завершення свята всі присутні були запрошені сфотографуватися з ліцеїстами.   

Ліцеїст – гордість навчального закладу, його «обличчя»! Ліцеїст – зразок для наслідування! Молодші школярі дивляться на нього з заздрістю, школярі середньої ланки – з повагою, старшокласники, учителі, усі працівники школи – з надією.

Переглядів: 591 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar