Головна » 2015 » Грудень » 21 » Поярмаркували!!!
12:43
Поярмаркували!!!

 

          Скільки разів за ці два неповних роки війни ми збирали кошти для наших захисників? Скільки разів передавали необхідні засоби, одяг, продукти? Відразу і не відповіси, чи не так? Але це неможливо зрівняти з тим, що воїни АТО зробили й  роблять для нас зараз, в цю хвилину, в цю секунду, потерпаючи від несприятливих умов на фронті.

          Отож 17 листопада у нашому навчальному закладі було проведено благодійний ярмарок, зібрані кошти з якого, а саме 7 150 гривень, частково підуть на тепловізор, решта – на адресну допомогу мужнім захисникам України.

         Цього року учні середніх та старших класів випробували свої можливості ще й у приготуванні українських страв. Усі столи були заставлені засмаченими варениками, солодкими млинцями, пирогами, пампушками. Варто глянути – і мимоволі згадуєш про рідний дім чи білу хатину в селі, стару глиняну піч та сиву бабусю, що порається коло неї...

          Веселий гамір не вщухав навіть на уроках – ніде було й голці впасти! Учні обступали «торгові точки», з цікавістю переходили від столу до столу, раділи, томилися фізично, проте відпочивали душею.

Анастасія Оласюк, учениця 10-го класу

Переглядів: 582 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar