Головна » 2020 » Грудень » 21 » Новорічні свята у ЗЗСО "Ліцей №11 м.Ковеля"
12:32
Новорічні свята у ЗЗСО "Ліцей №11 м.Ковеля"

 

Новорічне свято – це довгоочікувана казка для усієї малечі. Діточки з нетерпінням чекають приходу червононосого Діда Мороза та тендітної красуні Снігуроньки.

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого
настрою, а головне — чудес.
     З 15 по 18 грудня в ЗЗСО "Ліцей №11 м.Ковеля" відбулися новорічні ранки та вечори. Традиційно масовими і активними були заходи у початковій школі.

Діти з великим запалом та задоволенням брали участь у веселих рухливих конкурсах. Кульмінацією свята було новорічне привітання від Діда Мороза та вручення солодких подарунків дітлахам від батьків.

Також учні 5-11 класів долучилися до волонтерської акції "Відкриваємо серця для добра".  Мета акції: подарувати Свято дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Ми прагнемо через подарунки передати частинку добра та світла, та віру в те, що мрії збуваються! Основними завданнями акції є:

- формування громадської та соціальної активності дітей;

- сприяння розвитку у дітей почуття милосердя та толерантності;

- залучення дітей до розширення кола спілкування;

Учні  приносили солодощі та канцтовари, які  напередодні свята Святого Миколая отримали діти  з малозабезпечених сімей, діти-сироти, які перебувають у складних життєвих обставинах.

                           

 
   Завершальним виступом став вечір справжнього новорічного гумору – розважальна програма «Хто зверху». Учні 6-11 класів показали не лише незрівнянне почуття гумору, але й командну зібраність і рішучість у боротьбі між хлопцями та дівчатами  Діти з задоволенням грали, співали, танцювали, розповідали вірші, показували новорічні сценки. Свята пройшли в добрій, дружній атмосфері.

Переглядів: 300 | Додав: nataliaklimuk18 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar