Головна » 2019 » Липень » 1 » На допомогу випускнику!!!
14:40
На допомогу випускнику!!!

Вас вітає адміністрація міжнародного освітнього порталу KudaPostupat.ua – Інтернет-довідника для школярів, студентів, абітурієнтів та їх батьків.

  • до вашої установи з пропозицією співпраці. Будемо щиро вдячні за активну підтримку та сприяння розповсюдження інформації серед шкіл вашої місцевості.

Коротко розповімо про наш портал.

Онлайн довідник KudaPostupat.ua створений для пошуку та надання вільного доступу до актуальної та достовірної інформації про ЗНО, вступну кампанію, всі необхідні данні про навчальні заклади України та Європи. Варто зазначити, що ми не є рекрутинговою агенцією, але надаємо інформативні послуги, консультації з питань вступу, допомагаємо абітурієнтам контактувати з престижними вузами по всьому світу без посередників.

Наш портал http://kudapostupat.ua – це не звичайний каталог ВНЗ. Це повноцінна платформа, на якій зібрана корисна інформація про вступ до найкращих університетів України, Польщі, Великобританії, Франції, Канади, Австрії, Чехії, Німеччини та ін. Ми допомагаємо школярам, абітурієнтам та їх батькам зорієнтуватись у важкому виборі: «Куди йти навчатись?». Ми надаємо всю необхідну інформацію, як можна поступити в омріяний вуз закордоном без посередників.

В даний час каталог порталу налічує, 5746 університетів (Україна 1242 )з 36 різних країн по всьому світі, що робить його унікальним джерелом інформації для майбутніх студентів та їх батьків.

Чому абітурієнти та студенти обирають саме наш сайт? Крім того, що ми володіємо найбільш повною базою ВНЗ України та Зарубіжжя, на порталі KudaPostupat функціонує зручний фільтр для пошуку. Усі бажаючі мають можливість відшукати потрібні заклади, відфільтровуючи інформацію одразу за кількома критеріями:

За країною навчання – 36 категорій. За містом, де знаходиться заклад - 510.

За спеціалізацією – 28 напрямків. Шість типів навчальних закладів.За формою власності – державні та приватні. За рівнем кваліфікації – 10 категорій. Чотири типи закладів за рівнем акредитації.

Такі функціональні можливості сайту дозволяють швидко, зручно і чітко знаходити навчальні заклади відповідно до вимог шукачів.

Крім того, ми постійно висвітлюємо актуальні новини про вступну кампанію, ЗНО, розповідаємо, як самостійно вступити в іноземні університети, навчатися безкоштовно закордоном, знайти грант чи стипендійну програму. Оновлюємо інформацію про найпрестижніші ВНЗ, Топ найдорожчих, найстаріших освітніх установ, навчальні заклади, вступати до яких не варто. Розповідаємо про вартість навчання та проживання, можливості додаткового заробітку для студентів.

З огляду на викладене, просимо Вашого сприяння у поширенні інформації серед шкіл вашої місцевості про наш портал. Розповсюджувати дані про наш портал можливо двома шляхами:

  1. Розміщення інформації та посилання на нашу групу у соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/kudapostupatcom
  2. Instagram налічує понад 11 тис користувачів https://www.instagram.com/kudapostupat/

3 Розміщення рекламного банеру про наш портал на вашій інтернет сторінці, та на сайтах шкіл вашої місцевості. Щоб відвідувачам було легко нас відшукати, рекламний банер може містити кнопку для швидкого переходу. На Ваш запит банер буде надіслано відмовідних розмірів.

Ми переконані, що поширення інформації про наш портал стане корисним для вашого сайту та підніме рейтинг відвідування. Учні, випускники та їх батьки будуть мати можливість своєчасно отримувати актуальну інформацію про ЗНО, вступну кампанію, навчання в Україні та закордоном.

Будемо вдячні, якщо Ви зможете доручити поширення інформації адміністраторам групи вашого закладу у Facebook та Instagram Instagram, та адміністраторам сайту додати інформацію про наш портал, яку ми залюбки надаємо. Ви можете запропонувати й інші способи поширення інформації серед навчальних закладів.

З повагою,

Адміністрація міжнародного освітнього порталу KudaPostupat.

 

Скрін розміщення на сайтах інших областних управлінь освіти додається: http://uon.cg.gov.ua/index.php?id=325900&tp=0

 

Переглядів: 323 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar