Головна » 2013 » Квітень » 30 » Місячник безпеки життєдіяльності
15:39
Місячник безпеки життєдіяльності

В період з 01.04. по 30.04.2013 р. у нашому навчальному закладі проходив місячник безпеки життєдіяльності, в рамках якого учні 5-Б класу готували проект «Безпечна дорога» і презентували його на паралелі 5-их класів.

 Восьмикласники ж разом з учителем основ здоров’я Горькавою Н.О. створили віршовану та ілюстровану «Абетку безпеки» для молодших школярів, а учні 6-их класів розв’язували кросворди на тему «Безпека у запитаннях і відповідях».


Як правильно поводитись під час виникнення надзвичайних ситуацій та надавати першу медичну допомогу практично показали старшокласники разом з учителем предмету «Захист Вітчизни» Гаврилюком М.Я. та вчителем медицини Бєлах А.О.



Практичний психолог Шеремета В.М. провела цікаве заняття-тренінг «Як тримати ситуацію під контролем в момент паніки і шоку» з учнями 7-их класів.

Цікаво висвітлили тему безпеки учні 9-их класів під час конкурсу соціальних плакатів.

Класоводи і класні керівники провели години спілкування «Краще запобігти небезпеці, ніж з нею боротися», а також організували екскурсію в пожежну частину.

Сподіваємось, що проведена з учнями робота допоможе уникнути небезпечних ситуацій, а в разі необхідності – правильно діяти.

Переглядів: 892 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar