Головна » 2019 » Листопад » 19 » КОЛЬОРОВИЙ ТИЖДЕНЬ
13:58
КОЛЬОРОВИЙ ТИЖДЕНЬ

 

     З 11 по 15.11.2019 у ЗЗСО Ліцей №11 проходив «Кольоровий тиждень». Різнобарвними пазлами склалися дні тижня школи, кожен день тижня був присвячений певному кольору.

    Понеділок - зелений день. День надії, безпеки, юності, спокою. Це колір природи, рослин. Без них неможливе життя, вони своїм корінням йдуть в землю, а листям тягнуться до неба. Сьогодні ми вчилися любити природу, берегти її, бути з нею одним цілим. Найкраще про це свідчить участь у квесті “Знай, люби, бережи!”; акції “Озеленення шкільних коридорів”; радіогазета та весела перерва"Зелена кольоринка".

    Вівторок – червоний день , який  пройшов яскравим, чарівним, неповторним… Учні взяли участь у вікторині “Знавці мови” та  були проведені різноманітні цікавинки , відбулась  виставка ілюстрацій до українстьких народних казок.

    Середа «зафарбувалася» у синій колір. Це колір повітря та легкої води — струмків та річок. Найкраще про це свідчить участь графічному диктанті від їжачка та грі “Шифрувальник". Цікавим та захоплюючим  був флешмоб «Геометричні фігури».

    Четвер у нашій шкільній родині зустріли кольорами веселки . Проходив день іноземної мови.  Діти веселилися, дізналися багато нового та корисного про кольори. Взяли активну участь у кольоровому флешмобі.

    П’ятниця була в нас білого кольору. Білий колір -  найсвітліший з кольорів , символ чистоти і невинності. Він приносить спокій і гарне самопочуття. Найкраще про це свідчать веселі розваги на свіжому повітрі . Всі дітки були нагороджені грамотами за активну участь у  кольоровому тижні.

    Кольори зцілюють нас, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють і змушують діяти, розпалюють творчу думку, допомагають зосередитися. Ентузіазм, творчий підхід учителів, допомогли зробити тиждень справжнім святом як для дітей, так і для дорослих. Кожен день «Кольорового тижня» пройшов на високому емоційному підйомі. Посмішки не сходили з обличчя дітей. Результатом «Кольорового тижня» стали гарний настрій, дружні діти, нові знання.

Переглядів: 623 | Додав: alonarizko7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar