Головна » 2020 » Лютий » 24 » Готуємось обрати президента учнівського самоврядування
14:51
Готуємось обрати президента учнівського самоврядування

 

Учнівське самоврядування – добровільна організація учнів навчального закладу, яка забезпечує право і надає можливість у межах Статуту здійснювати регулювання  управління справами, які належать до їхньої компетенції та в інтересах навчального закладу .

24 лютого в ЗЗСО ліцей №11 м. Ковеля  відбулися  дебати кандидатів на посаду президента школи. Дієвою зброєю кожного - є використання слабких місць у програмі опонента , умінню працювати в команді, бути лідером, проводити агітаційну роботу, виступати перед аудиторією й відстоювати власну точку зору сприяє участь учнів школи у дебатах.

Уміння швидко й лаконічно відповідати на запитання опонента, аргументувати свою точку зору та переконувати співрозмовника в корисності своєї програми, і навіть знаходити спільні цілі – сьогодні демонстрували кандидати на пост президента школи.

У дебатах взяли участь:

Махнюк Ангеліна – учениця 9 – А класу

Хотинець Дар′я – учениця 9 – Б класу

Демчина Крістіна – учениця 9 – В класу

Кожен кандидат представив свою передвиборчу програму, далі претенденти давали відповіді на питання як опонентів, так і виборців.

27.02.20р . відбудуться вибори президента учнівської республіки. Сподіваємося, що виборці будуть активними та оберуть гідну кандидатуру.

БАЖАЄМО УСПІХІВ НАШИМ ЛІДЕРАМ. НЕХАЙ ПЕРЕМОЖЕ НАЙКРАЩИЙ!!!!

Переглядів: 351 | Додав: alonarizko7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar