Головна » 2020 » Лютий » 18 » Фестиваль "Палац скликає друзів"
08:49
Фестиваль "Палац скликає друзів"

17.02.2020 р. у ЗПО «Ковельський Палац учнівської молоді імені Івана Франка» відбувся міський фестиваль «Палац скликає друзів ».

Даний фестиваль був проведений з метою виховання любові до України ,пошани до рідного слова ,пісні , танцю, популяризації української творчості , орієнтації учасників на розвиток різних форм і жанрів художньої творчості , активізації творчої співпраці освітніх закладів освіти.

Учасники демонстрували свої творчі можливості на довільну мистецьку тематику ,показали соціальну активну особистість , яка вміє орієнтуватися й адаптуватися в сучасному соціумі .

У фестивалі «Палац скликає друзів» взяла участь учениця ЗЗСО ліцею №11 м. Ковеля – Махнюк Ангеліна .Її життєва позиція – «Доки ти не спробуєш – не дізнаєшся результату». Ангеліна – заступник голови учнівського самоврядування ,аматорка міського театру ,ведуча , активна та цілеспрямована .

Вона є великою шанувальницею Тараса Шевченка. Ангеліна продемонструвала інсценізацію балади « Тополя», передаючи глибокі переживання  трагічного кохання дівчини , розлученої з коханим, її звернення до ворожки, розмова з тополею і, нарешті, перетворення самої дівчини на тополю під впливом чудотворного зілля.

Фестиваль « Палац скликає друзів» пройшов на високому рівні ,було цікаво спостерігати за різноманітними талантами. Всі отримали масу задоволення.

 

Переглядів: 288 | Додав: alonarizko7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar