Головна » 2019 » Грудень » 12 » ДОБРОТІ ВІДКРИВАЄМО СЕРЦЯ
12:44
ДОБРОТІ ВІДКРИВАЄМО СЕРЦЯ

   

      11 грудня у ЗЗСО ліцей №11 відбулося родинне свято для дітей з особливими освітніми потребами: «Давайте знайомитись».

    Доброзичлива атмосфера, якою була наповнена зала, не залишила байдужими жодного присутнього, адже щирі посмішки та радість на обличчях дітей ще раз довели нам, дорослим, як важливо просто любити і дарувати добро.

   На початку свята діти разом з батьками поринули у світ казок (складали пазли за сюжетами відомих народних казок, відгадували казкових героїв, допомагали татам і мамам повернутися у  дитинство, щоб разом відтворити сюжет), творчо і натхненно працювали родини над створенням сніговиків, виконуючи арт-терапевтичну вправу «Сніговик-чарівник».  За активну творчу роботу всі отримали подарунки .

   Батьки з великим інтересом ознайомилися з виставкою робіт дітей, поринули у світ дитячих захоплень і мрій, відкрили для себе нові грані їх уподобань.

    До свята діти своїми руками виготовили для батьків сюрпризи-подарунки, підготували вірші про люблячі мамині серця, які зігрівають їх щоднини і допомагають рости щасливими. Найбільше позитивних емоцій та радісних усмішок викликала спільна робота по розмальовуванню імбирних  пряників. На завершення свята всі учасники смакували смачними пряниками, розмальованими власними руками та ділилися враженнями.

Переглядів: 313 | Додав: alonarizko7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar