Головна » 2020 » Вересень » 21 » День туризму 2020
16:33
День туризму 2020

16 вересня у ЗЗСО Ліцей №11 м.Ковеля традиційно весело й гомінливо пройшов День туризму. Туризм — це важливий чинник виховання особистості, оскільки може задовольнити життєво важливі потреби людини в спілкуванні, враженнях і ближчому контакті з природою. Адже, пізнаючи інші країни і народи, людина самовдосконалюється, а через пізнання природи вчиться жити в гармонії з довкіллям.
Як завжди, на початку, була проведена лінійка, на якій директор привітала усіх зі святом і побажала усім перемоги та приємного відпочинку у лісі. Потім дружно, у супроводі 11-х класів, школярі пішли на спортивно – туристичні етапи у лісосмугу.
Учні 5 – 6 класів змагалися у конкурсі «Спортивна естафета», долаючи лабіринт, попадання в ціль та біг з ракеткою і тенісним мячем.
І місце здобули учні 6-Б класу,
ІІ місце6-Г клас,
ІІІ місце6-А клас.
7- 8 класи змагалися у конкурсі «Справжні туристи», визначаючи топографічні знаки, вправно складали рюкзак, вибираючи безпечні та необхідні речі у поході , визначали наосліп круп і називали чимало страв, які можна з них приготувати. Дуже весело та цікаво пройшов конкурс «Географічний крокодил».
Перемогу вибороли учні 8-Г класу,
ІІ місце – 7-Г,а
ІІІ місце – 7-В клас.
Учні 9 – 10 класів змагалися у конкурсі «Туристсько-краєзнавчий маршрут» долали переправи, купини, перенесення вантажу, удосконалювали навики розпалювання різних видів вогнищ, змагалися у грі «Світ навиворіт».
І місце отримали учні 10-А класу,
ІІ місце посіли учні 10-Б класу,
ІІІ місце – 9-Г клас.
Найцікавішим та найсмачнішим став конкурс «Страва на вогні». Суддівська команда визначаючи найкращу страву, враховувала і смак, і подачу та представлення . Усі учні, їхні класні керівники і навіть батьки добре постаралися. Страви були дуже смачні, адже готувалися на природі. Асортимент був широкий, готували борщ, шашлики,смажили картоплю , сосиски, ковбаси та варили кашу. І найприємніше, що всі були задоволені та щасливі.
Більш того, саме туризм може стати візитною карткою України, а також — запорукою миролюбства і толерантності. Він допоможе зберегти національні традиції і показати світу весь колорит українського мистецтва. Дякуємо організаторам і учасникам свята за чудово проведений час у колі друзів , за позитивні емоції, цікаві фото, за можливість відпочити на природі.


Переглядів: 242 | Додав: makhnyukangelina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar