Головна » 2022 » Травень » 6 » День Матері
08:23
День Матері

День матері – це свято на честь мами, материнства, материнських зв’язків та впливу матерів у суспільстві. В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею сімейного вогнища, яка грає величезну роль у вихованні дітей та їхньому майбутньому. Саме мама прищеплює дитині любов до рідної землі. Мама- це тепло, щастя, щедрість, щирість і все найсвітліше. Мамо, у цьому слові зливається найсильніша любов і нереальне терпіння!

В Україні День матері офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня. У 2022 році ця дата припадає на 8 травня.

 Взагалі, травень є місяцем Пречистої Діви Марії, Божої матері. До неї звертаються тоді, коли потрібні заступництво та допомога. Саме тому це свято має ще й релігійне підґрунтя. Крім цього, у травні Природа-Мати виряджає свою Доню-Землю у весняні квіти. Це символізує дорогу в життя, працю та радість.

Сьогодні, як ніколи матусі хочуть вберегти свою дитину від люті та жорстокості. Найголовніше бажання усіх неньок, щоб їхні діти були живі, здорові та у цей важкий для всіх час повернулись до своїх домівок живими...

 Учні нашого ліцею також вирішили потішити своїх матусь відео привітанням. 

Відео можна переглянути тут:

https://drive.google.com/file/d/1HIIUoqI9IQRLPaxvYAfRq0nvEz1VyQD1/view?usp=sharing

 

https://drive.google.com/file/d/1eTjSDQOFz_EAPh_dRMqIxDwFAbOUF8wa/view?usp=sharing

Переглядів: 127 | Додав: sonikdmitruk11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar