Головна » 2013 » Жовтень » 29 » Цікаві канікули
14:59
Цікаві канікули

Канікули… Такі довгоочікувані, такі короткотривалі. Але для того, щоб ці дні залишилися в дитячій пам’яті надовго, потрібно їх провести змістовно та цікаво.

Саме так вирішили вчинити учні нашого навчального закладу, які упродовж цих осінніх теплих днів подорожували визначними історичними місцями нашої України. Так, об’єднавшись в одну екскурсійну групу, учні 9-Б, 10-го та 11-А класів відвідали одну з найцікавіших пам’яток держави – місто Кам’янець - Подільський. Там на них чекали екскурсія у Збаразький замок, відвідування Хотинської фортеці тощо.

Не менш цікавою виявилася поїздка групи учнів 5-х класів у місто Рівне, де діти мали змогу відвідати Музей української Першокниги Пересопницького Євангелія.

Екскурсійна група  з числа учнів 7-А та 6-Б класів здійснила цікаву поїздку у місто Львів, де найбільше враження у дітей залишила екскурсія музеєм  народної архітектури та побуту просто неба – Шевченківським гаєм.

Незабутньою стала екскурсія   групи учнів 7-Б класу у славне місто Тернопіль, під час якої діти побували в палаці князів Вишнівецьких, відвідали Дубнівський замок.

Надіємось, вражень та позитивного настрою дітям вистачить до наступних  канікул, які учні проведуть не менш цікаво.

Переглядів: 976 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 1
avatar
0
1
круті фотки
avatar