Головна » 2016 » Березень » 31 » «Чорна королева або що криється за філіжанкою кави»
09:29
«Чорна королева або що криється за філіжанкою кави»

     

З 22 по 29 березня у НВК `` ЗОШ №11 – ліцей `` проходив тиждень предметів суспільно – природничого циклу.

    Панорама творчості включала оформлення стінгазет на теми: «Історія козацтва очима дітей», «Ми і хімія», «Біологічні кросворди», «Гроші – рушійна сила суспільства», «Географічні ребуси», «Ми за здоровий спосіб життя».  

Для учнів початкових класів учитель Горькава Н. О. з учнями старших класів інсценізувала казку «Країна – Невмиванія».

    У рамках звіту вчителями Орлюк З. М. і  Копелюк Т. В. була проведена виставка тварин, яка дала змогу учням не лише похизуватися своїми улюбленцями, але й розповісти про їхні звички, кумедні історії.

     Учитель історії Возняк О. А. з учнями 11 класу провела конференцію «Остання НАДІЯ України», яка приурочена останнім подіям в Україні, проблемі нашої полоненої Надії Савченко.

    У п’ятницю   25.03 вчителями методичної комісії та учнями 9-Б класу проведено позакласний захід «Чорна королева або що криється за філіжанкою кави». У цікавій формі учні та усі присутні отримали знання про особливості цієї  рослини, історію поширення кави по світі , країни - виробники, хімічний склад зерен, вплив кави на організм людини. Під час заходу прозвучали пісні, виконані учнями Сельвашук Єлизаветою, Олексюк Марією, Сидорук Дарією та учителем історії  Возняк О. А.,  гумореска, яку розповів Пархомук Аркадій, поезія, цікаві факти про каву. Присутні отримали у подарунок кавові листівки з різними рецептами приготування кави, які оформила Євсюк О.В.,  та підсвічники, оздоблені кавовими зернами, виготовлені учителем образотворчого мистецтва Босою Т.А.. Захід супроводжувався презентацією, матеріали до якою вдало підібрала учитель історії Кучук Н.П.  Цікавими вийшли й руді талісмани-котики, які присутні розмалювали за допомогою кави.

Отож,   спілкування за філіжанкою кави учнів та вчителів було доволі цікавим та приємним.

О.В.ЄВСЮК

голова МК вчителів предметів суспільно-природничого циклу

 НВК «ЗОШ №11-ліцей»

Переглядів: 687 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar