Головна » 2023 » Березень » 6 » БЕЗКОШТОВНА АНГЛІЙСЬКА ДЛЯ ДІТЕЙ В РАМКАХ БЛАГОДІЙНОГО ПРОЕКТУ ШКОЛИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ FLASH  “ДІТИ - МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ”
11:56
БЕЗКОШТОВНА АНГЛІЙСЬКА ДЛЯ ДІТЕЙ В РАМКАХ БЛАГОДІЙНОГО ПРОЕКТУ ШКОЛИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ FLASH  “ДІТИ - МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ”

БЕЗКОШТОВНА АНГЛІЙСЬКА

ДЛЯ ДІТЕЙ

В РАМКАХ БЛАГОДІЙНОГО ПРОЕКТУ

ШКОЛИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ FLASH

 “ДІТИ - МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ”

Історія створення

Після нападу РФ на Україну 24 лютого 2022 року, перед компанією FLASH постало важливе питання - яким чином ми можемо допомогти батьківщині? Крім фінансової допомоги, яку надає компанія у фонди, було прийняте рішення робити те, що ми вміємо найкраще - продовжити навчати дітей. Внаслідок цього зародилась ідея створення власного благодійного проєкту, який буде націлений на послаблення психологічного тиску на дітей шляхом проведення інтерактивних уроків. Проєкт отримав назву “Діти - майбутнє україни”. Вже 9 березня було створено основний канал у телеграмі та оголошено набір на перше заняття. 10 березня було проведено перше заняття на тему “Disney”. Батьки та їх діти були у захваті від якості уроків, та почали нас рекомендувати іншим батькам, через що кількість дітей, яким ми надали допомогу лише збільшилася.

Ідея

Спочатку ідеєю проєкту було - надати дітям можливість знизити емоційний тиск шляхом проведення цікавих інтерактивних онлайн уроків. Уроки не були направлені на вивчення чогось конкретного, а були націленні на взаємодію між дітьми та відкриття нових цікавих фактів в залежності від теми уроку. Пізніше було прийняте рішення навчати дітей саме англійській мові, оскільки школа FLASH спеціалізується на цьому. Вже з початком літа “Діти - майбутнє україни” почали проводити уроки, націлені виключно на вивчення англійської мови. Поштовхом до цього рішення стала ідея, що англійська - це мова, яку розуміє увесь світ. Тому ми навчаємо її дітей, щоб вони мали змогу розповісти усім про Україну! Наразі ми проводимо двотижневі курси для різних вікових категорій. READING MASTER (для дітей 6-10 років): курс, де за 2 тижні ми навчаємо дітей читанню. Вивчаємо абетку, буквосполучення та читаємо/вивчаємо слова. Як показали наші дослідження, цей навик є дуже важливим та потрібним для дітей такого віку. Уроки по 60 хвилин проходять кожного понеділка, середи та п'ятниці на 12:00, 13:00 або 14:30 (платформа ZOOM). DOCTOR GRAMMAR (для дітей 11-15 років): курс, де за 2 тижні ми розбираємо граматику 6 основних часів у англійській мові. Після завершення курсу дитина зможе розповісти про себе у теперішньому, минулому та майбутньому часі. Також прибирається “каша” у голові щодо граматики. Уроки по 60 хвилин проходять кожного понеділка, середи та п'ятниці на 17:00 (платформа ZOOM). Також до кожного з курсів додаємо матеріали для домашнього закріплення та сертифікат про завершення курсу.

Ціль проєкту

Ціль проєкту проста та зрозуміла. Оскільки нашою ідеєю є навчити дітей англійській, щоб вони могли розповісти про Україну усьому світові, потрібно зібрати якомога більше дітей, щоб втілити нашу ідею у реальність. Наразі наша ціль - 20 000 маленьких студентів (через проєкт вже пройшли біля 4000 дітей) Школа має усі сили, ресурси та потенціал для того, щоб прийняти таку кількість дітей та навчити їх англійській мові. Але нам потрібна медіа підтримка та підтримка українського суспільства. Також нашою ціллю є провести НАЙБІЛЬШИЙ ОНЛАЙН УРОК англійської мови в Україні вже 23 квітня. Тож ми обов’язково запросимо усіх учасників проєкту та інших бажаючих приєднатись.

Як потрапити на благодійні уроки?

Все досить просто.

1. Перейдіть на сайт: https://online.flashstudies.net/futureofukraine/

2. Оберіть курс, що підійде для вашої дитини

3. Залиште ваші контактні дані

4. Сайт переведе вас у телеграм-канал курсу. Підпишіться на нього

5. Уважно прочитайте правила у закріпленому повідомленні каналу та виконайте необхідні дії, вказані там.

6. Почніть навчання Будемо раді кожній дитині, яка хоче приєднатись до уроків!

Слава Україні! Слава нашим захисникам!

Переглядів: 76 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar